Ga naar hoofdinhoud
PHILIPP PLEIN EINDHOVEN || Hooghuisstraat 15 || 5611 GS Eindhoven
Philipp Plein Eindhoven paskamer

Kleding

Als u twijfelt over uw maat, raden we u aan om een ​​grotere maat te nemen in plaats van een kleinere. De pasvorm van onze prêt-a-porter is meestal iets strak, wat betekent dat de maten in het algemeen iets kleiner zijn dan je gebruikelijke maat. Houd er rekening mee dat als u twijfelt, u altijd contact met ons kunt opnemen en wij u zullen helpen om de perfecte maat voor u te kiezen.

Schoenen

Houd er rekening mee dat onze sneakers normaal gesproken iets groter zijn dan de normale maatvoering. Om deze reden raden we u aan om een ​​maat kleiner te nemen dan uw gebruikelijke maat als u twijfelt.

Vragen?

Het Philipp Plein Eindhoven team helpt u graag
Als u meer hulp nodig heeft, kan ons klantenserviceteam al uw vragen over de pasvorm van de artikelen beantwoorden. Stuur een e-mail naar shop@plein-eindhoven.nl om contact met ons op te nemen.

Vergeet niet dat in het geval dat u een verkeerde maat heeft, u uw artikelen heel gemakkelijk binnen 14 dagen kunt retourneren. Houd er rekening mee dat je items altijd kunt ruilen voor een andere maat / kleur, maar niet voor een ander model.

Back To Top